pusslande.

ja det är ett evigt pusslande för att få vår, min och joels semester att gå ihop. men nu har vi nog pusslat färdigt tror jag.. idag packar vi.. packa och städar. det är så jävla tråkigt. hur mycket kläder ska jag ha med mig? vad kommer det bli för väder? vad ska jag ha med mig?. jag kommer ändå vara hemma minst 5 veckor.

Helgen har varit skön med sol:).. i lördags så var jag o joel till vagnhärad och hälsade på, joel tvättade bilen och jag klippte susanne och anders. sen blev det middag och kubb. dessvärre så hamnade jag jämt på de förlorande laget:/..

Det känns lite jobbigt att sitta i bilen i 8 timmar imorrn. om vi nu åker imorgon, beror på hur joel känner sig när han kommer hem från jobbet, det skulle vara skönt att slippa åka på torsdag då alla andra idioter är ute på vägarna.. Om det går enligt planerna så åker vi när joel kommer hem från jobbet, så vi är väl hemma i hoting vid midnatt.

Nä nu måste jag nog återgå till packning, diskning och städning. varför sparar man allt det roliga till sist?.. suck

.

http://www.lyckochans.se/5b77ba77c3

kluven.

jag känner mig kluven mitt itu.. jag vet inte vad det är.. känns både underbart och jätte dåligt att komma hem.. värst är nog att jag tvingas lämna joel här nere i denna håla:(...

SKulle vilja skriva av mig, men det går inte.. jag läser om mathilda varje dag hur hon kämpar, tänk vi andra som klagar när man är förkyld. mathilda har en hjärntumör men säger knappt något. det är hemskt:(.. jag saknar ord.. sådan borde inte få hända små barn:(

http://hem.passagen.se/dummapricken/ ni borde gå in och läsa här. man får verkligen en tankeställare på hur fort det kan gå, att man ska vara glad för det man har och leva livet dag för dag.

fråga på.

I brist på annat så snodde jag denna av emmis

Vem är du? Sara
Vart bor du? Stockholm/ paradiset hoting
Cola eller fanta? Cola
Senast film på bio: Pirates 3
Bästa årstiden: Blir nog sommar då
Vad ville du bli när du var liten? Jag ville bli som Anna-Lena, servitör:P
Katt eller hund? Hund
Har du pojkvän/flickvän? självklart:).. nu även min sambo:D
Vem/vilka vet mest om dig? Joel
Gillar du att slåss? Nepp
Vad har du på dig just nu? Svarta trekvartsbyxor och ett orange-svart prickigt linne:)
Ikväll ska du: Storstäda lägenheten:(
Vad är du allergisk mot? Pollen och alvedon
Vad gör du nästa år? Nästa år pluggar jag på till frisör
Målar du naglarna? Ja, ibland
Kan du stå på händer? Tveksamt nu.
Vänster eller högerhänt? höger
Favoritserie: Ugly betty
Gillar du att fotografera? Om jag haft en kamera så.
Har du någon tatuering? nope
Har du någon piercing? Nej.
Är du glad nu? Ja
Vem saknar du nu? hmm alla hemma:(
Vart var du utomlands senaste? Paris
Sommarplaner? Sola, vila, jobba och umgås med nära och kära

.sommarlov.

japp.. igår var man först till ersta och tog prover sen åkte man till skolan, där var det helt tomt på folk.. mötte en människa på hela skolan:S.. men iaf.. va in o lämna min sax på slipning, sen tog jag sommar lov:D.. underbart!..

Nu är det sol ute och jag ska slänga mig ut till solstolen en sväng.. skööönt.. :D..

livet leker.. tycker inte ni?

MUms

Nu har jag ätit svenska jordgubbar:D.. mumma vad underbart gott.. dagen är fulländad... imorrn blire heron med bowling,bio och pizza hut med johanna och micke:)

abstinens.

Jag är så sugen på jordgubbar.. jordgubbar jordgubbar jordgubbar.. jag och joel funderar starka på att bygga om det lilla sovrummet till ett jordgubbsplantage:D.. tänk att ha jordgubbar varje dag året runt.. loveli...

Imorrn måste vi upp tidigt. vem fan ger oss en besiktningstid klockan sju på morgonen på en lördag:@... vem orkar besikta så tidigt på en lördag?.. jag blir arg!.. men men ska joel kunna ta sig till jobbet så måste ju bilen vara okej:P.. och jag kan ju sova när jag fått sommar lov:D